donderdag 14 juli 2011

Ontspannen met kruiden

Je kent vast wel een aantal kruiden die helpen om stress te verminderen. Lavendel en passiebloem zijn de meest bekende. Ginseng, magnolia en magnesium helpen je om de energievoorraad snel weer op peil te krijgen. Mensen met depressieve klachten hebben vaak baat bij sint-janskruid. Natuurlijke middelen helpen je lichaam en geest om op een zachte manier weer in balans te komen.

Ontspannen op vakantie
Voor de meeste mensen staat de vakantie voor de deur. Waak ervoor dat je niet uitgeput op vakantie gaat want dan betaal je daar meestal de rekening met de eerste dagen ziek in bed te liggen. Begin op tijd met afbouwen en ondersteun je lichaam met een natuurlijk middel om de spanning af te bouwen. Ik laat me op vakantie zo vaak mogelijk masseren. Heerlijk op het strand met een koel windje erbij. Echt relaxen en een weldaad voor lichaam en geest...

Natuurlijke middelen
  • Acti'zen
    Magnolia, ginseng, magnesium en B-vitamines zorgen ervoor dat je de dagelijkse stress weer onder controle krijgt. "Stress out Energy In"
  • Energy Plus
    Als je moeite hebt om je snelle levenstempo vol te houden, vult Energie Plus je energievoorraad snel weer aan.
  • Happy Plus & Happy Tonic
    Saffraan en sint-janskruid hebben een positieve uitwerking op je humeur. Hierdoor word je snel weer 'happy'.
  • Sleep & Go
    Drukke mensen kunnen hun werk 's nachts niet goed loslaten en hebben last van inslaap- of doorslaapproblemen met als gevolg dat je geradbraakt opstaat. Passiebloem, hop, melisse en slaapmutsje helpen je ontspannen zonder er een suf gevoel aan over te houden.
Veel plezier met ontspannen!

Heb je vragen over stressbeheersing of over onze producten? Plaats een reactie of stuur een email naar  info@happy2have.nl.

Be happy, be healthy!

Happy2Have tip
Neem van je vakantieadres een lekkere badschuim of douchegel neem dan kun je thuis nog nagenieten van  het heerlijke vakantiegevoel. Met een kokos douchegel sta ik bij thuiskomst voor mijn gevoel meteen weer in Bali onder de douche.

Happy2Have citaat
"Wie gelukkig wil reizen, reist met weinig bagage”
Antoine de Saint-Exupery

Geen opmerkingen:

Een reactie posten