vrijdag 22 juli 2011

Laat jij je aanraken?

Afgelopen weekend heb ik een 3-daagse stoelmassagecursus gevolgd bij Esoterra in Utrecht. Heel leuk om te doen en heerlijk om te ondergaan. Als je het niet gewend bent om je te laten masseren dan is stoelmassage een goede kennismaking omdat je gewoon je kleren kunt aanhouden.

Voordelen van massage
Tijdens het masseren komt het hormoon oxytocine vrij dat ook wel het knuffelhormoon wordt genoemd. Oxytocine speelt een belangrijke rol bij de binding tussen moeder en kind. Hierdoor ga je je rustig en verbonden voelen. Je bloeddruk, spierspanning en hartslag worden verlaagd. En er ontstaat een betere doorbloeding van je huid.
Kortom heerlijk ontspannend en gezond voor lichaam en geest!

Stoelmassage proberen?
Stoelmassage kan op je werkplek gegeven worden, maar er zijn ook talloze massagepraktijken waar je terecht kunt. Als je in Zuid-Limburg woont, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Als lezer van deze blog krijg je natuurlijk een aantrekkelijke korting. (vergeet dat niet te melden als je een afspraak maakt!)

Heb je vragen over stoelmassage? Of wil je een afspraak maken? Plaats een reactie of stuur een email naar  info@happy2have.nl.

Be happy, be healthy!


2 opmerkingen:

  1. Klinkt helemaal goed. Maar wat zijn de kosten voor zo'n stoelmassage?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Vera,

    Een basis stoelmassage van 20 minuten kost 20 euro. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en klachten kun je de massage uitbreiden.

    Healthy groet,

    Anita

    BeantwoordenVerwijderen