vrijdag 10 juni 2011

De vijg, een bron van welzijn

Wist je dat vijgen de oudste gebruikte vruchten zijn? Sommige vijgenbomen zijn ouder dan 100 jaar en dragen nog steeds vruchten. Vijgen zijn erg gezond. Ze zijn een bron van vitaminen (A, K, B1, B5 en B6), mineralen en antioxidanten. De vijg is echter vooral een concentraat aan voedingvezels waardoor hij een positieve werking heeft op de stoelgang.

Vijgen bevorderen je stoelgang
In de praktijk blijkt dat 2 op de 3 vrouwen en 1 op de 5 mannen last hebben van een onregelmatige stoelgang. Dit brengt vervelende klachten met zich mee zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel. Ook is een regelmatige stoelgang van essentieel belang voor je weerstand.

Vezelconcentraat, voor een gezonde darmwerking
Door regelmatig een extra vezelconcentraat uit bijvoorbeeld vijgen, dadels, tamarinde en rabarber te gebruiken, stimuleer je een gezonde darmwerking.

Vruchten en vezels van Ortis is een concentraat van bovengenoemde vruchten dat rijk is aan vezels die zorgvuldig gekozen zijn omdat ze bijdragen aan een normale en zachte stoelgang.

Vruchten & Vezels is verkrijgbaar in:

Het voordeel van zo'n concentraat is dat je het gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk of op vakantie. En het werkt snel (al vanaf de volgende dag).

    Start vandaag nog met het verbeteren van je stoelgang
    Eet meer vijgen! Om je te helpen hierbij een aantal lekkere recepten met vijgen. Ben je niet zo'n keukenprins of prinses? Gebruik dan gewoon zo'n gemakkelijk, superhandig concentraat. Je koopt Vruchten & Vezels al vanaf € 8,90 online bij www.happy2have.nl

    Wil je meer weten over het verbeteren van je stoelgang? Plaats dan een reactie of stuur een mail naar info@happy2have.nl

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten