donderdag 30 juni 2011

Zijn jouw darmen vakantieklaar?

Heb je ook snel last van je darmen op vakantie? Dit kan zich uiten in obstipatie of reizigersdiarree. De aandoening is vaak vrij onschuldig maar kan je vakantiepret wel aardig bederven...

Wat kun je het beste doen om je darm in optimale conditie te krijgen?
  • Probiotica
    Start 1 week voor vertrek met een probioticakuur en blijf dit probioticum de hele vakantie doornemen. Hierdoor worden je goede darmbacteriën aangevuld en krijgen de ziekmakers minder kans. Heb je snel last van obstipatie zorg dan voor een vezelpreparaat om je stoelgang weer vlot te trekken.
  • Zorg voor voldoende vocht
    Krijg je onverhoopt toch last van diarree, verhoog dan de dosering probiotica en zorg voor voldoende vocht om uitdroging te voorkomen.
  • Algemene tips
    Neem zelf tissues en ontsmettende gel mee om onderweg je handen te desinfecteren. En wees voorzichtig met vers fruit en rauwkost. Koop groente en fruit liever zelf en was ze met schoon water. Drink alleen water uit verzegelde flessen en gebruik dit ook om je tanden te poetsen.
Welke middelen kun je hierbij gebruiken
  • Beneflora Original vult de goede darmbacteriën aan en is een ideale voorbereiding voor een gezonde vakantie.
  • Beneflora Comfort als je onverhoopt toch diarree mocht krijgt. De propolis, klei en tijm reinigen je darmen en herstellen de balans. Gebruik liever een natuurlijk middel dan de reguliere middelen tegen diarree die de werking van je darmen beïnvloeden.
  • ORS (Oral Rehydratation Salt) kun je gebruiken als je door diarree te veel vocht verliest. De mineralen en glucose zorgen ervoor dat je vocht vasthoudt. Je kunt het ook zelf maken door in 200 ml water een mespuntje zout en 8 gr suiker op te lossen. 
  • Ortisan Transiplus helpt bij een vertraagde stoelgang en obstipatie. Lang reizen en ander eten kunnen ervoor zorgen dat je stoelgang helemaal op slot slaat. Resultaat een dikke buik en een opgeblazen gevoel! Ortisan Transiplus helpt snel maar op een natuurlijke manier.
Heb je vragen over onze producten? Of staat het door jouw gezochte reisadvies er niet bij? Plaats een reactie of stuur een email naar info@happy2have.nl.


Be happy, be healthy


Happy2Have tip
Gemberthee helpt bij misselijkheid en wagenziekte.

Happy2Have citaat
"De schoonste moed is de moed gelukkig te durven zijn".
Joseph Joubert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten