woensdag 15 juni 2011

Keltisch zeezout

Sinds kort kun je Keltisch zeezout in onze webwinkel kopen. Het zout is ongezuiverd, ongeraffineerd en onbewerkt, goed voor hart en bloedvaten en past helemaal in gezonde voeding.

Keltisch zeezout wordt volgens een 2000 jaar oud recept met de hand geschept uit zoutbronnen van Guérande in Bretagne. Keltisch zeezout zit vol met mineralen en is goed voor de werking van de menselijke cellen. Het bevordert de elektromagnetische- en lichtcommunicatie tussen de cellen.

Hoe gebruik je Keltisch zeezout? (grof zout)

Maak je eigen 'Sole', een 'cocktail' van maar liefst 80 mineralen en sporenelementen
Meng 1/3 Keltisch zeezout met 2/3 water (liefst bronwater). Dit mengsel noemt men ‘Sole’ of ‘Solé’. Omdat het zout onbewerkt is (niet geraffineerd) ziet het een beetje grauwig uit.
Voor het dagelijks gebruik meng je vervolgens één, maximaal twee, theelepels sole in een glas water, het beste is ’s morgens bij het ontwaken en ’s avonds voordat je gaat slapen.

Koken
Gezond eten met Keltisch zeezout, bv. in het kookwater (pasta, groente...) of in vismarinades of gevogelte.

Badzout
Je kunt het grove zeezout ook in bad gebruiken! Natuurlijk, of gemengd met etherische oliën. Zo geniet je van het welzijn van de oceaan.

Voeding voor planten en bodem
Ook de planten in je tuin of zelfgekweekte groenten kun je bemesten met sole. Eén eetlepel sole vermengd met 5 liter water is voldoende voor een goed resultaat.

Het zout nooit wassen! Je spoelt dan het magnesium weg. Magnesium is goed voor je hart en bloed. Gewoon keukenzout of zeezout verhoogt je bloeddruk, maar Keltisch zeezout verlaagt je bloeddruk. Bewaar het op een koele en donkere plaats, dan is het blijvend houdbaar.

Wil je vanaf nu ook natuurlijk en gezond zeezout gaan gebruiken? Je kunt het Keltische zeezout vanaf nu dus ook online bestellen in onze webshop: www.happy2have.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten